Fasiliteter

 

Resepsjon & Kafé


Ved innkjøringen til campingen ligger resepsjonen. Her finner du våre resepsjonister, som står klare til å bistå inn- og utsjekk, tilby forfriskninger, samt gi råd til hva som finnes å gjøre på Levanger. I resepsjonen tilbyr vi et utvalg av kioskvarer, drikkevarer og iskrem. Vi har også skjenkebevilling i resepsjonskaféen. I tillegg har vi et utvalg av gratisbrosjyrer til våre gjester.

Sanitæranlegg


Ved inngangen til campingen ligger sanitæranlegget. Der finnes åtte baderom med dusj og wc, ett HC-baderom, ett rom med tre pissoarer, vaskerom med to vaskemaskiner og en tørketrommel, samt felleskjøkken med sittegruppe. På utsiden av sanitærbygget finnes en terrasse med sittegrupper, hvor man kan nyte utsikten mot Levangersundet.

Tømmestasjon for toalettkassett finnes ved sanitærbygget, tømmestasjon for spillvann finnes rett på utsiden av campingen og tre stk vannpåfyllingsstasjoner finnes rundt om på området.

Badestrand

Ved vannkanten på nedsiden av campingen finnes en flott badestrand med sandstrand, store gressområder og en flytebrygge. Her kan man nyte sommeren i en avslappende atmosfære og ta et forfriskende bad i Levangersundet.

Grillplasser

På området har vi fire grillplasser, hvor våre gjester kan benytte tønnegrill og tilhørende sittegrupper. Grillplassene finnes nede ved stranden, ved volleyballbanen og ved gressplassene på nordsiden av campingen.

Kart 


Klikk på bildet for å få en bedre oversikt over området