Treningsleir for alle idretter

Midt i Levangers idylliske omgivelser finner du vår camping - et samlingspunkt for idrettsentusiaster. Med fasiliteter som oppvarmet kunstgressbane, friidrettsanlegg, velodrom, tennisbaner, svømmebasseng og en topp moderne hall, er vi klare til å huse ditt lag eller arrangement. Levangers sjø, fjell og mangfoldige tilbud er bare en kort spasertur eller sykkeltur unna, inkludert alt fra spisesteder og dagligvare til kjøpesenter og sykehus. Den virkelige skatten her er nærheten til alt – Levanger Camping plasserer deg i hjertet av det hele.

Fasiliteter for alle behov


Levanger Camping byr på varierte fasiliteter for ditt lag. Vi har et friidrettsanlegg, en oppvarmet kunstgressbane, en splitter ny utendørs velodrom, tre tennisbaner, en moderne hall og et svømmebasseng. Alt ligger klart for å støtte en bred rekke av idrettsaktiviteter.

 

Aktiviteter rundt hvert hjørne


Ved siden av våre idrettsfasiliteter, er det mye annet å oppleve på og rundt campingen. Med en bowlinghall rett i nærheten, sandvolleyball og frisbeegolf noen hundre meter unna og et badeland for avslapping og moro, er mulighetene mange for både avkobling og teambuilding.

 

Overnatting


Våre hyggelige hytter gir rask tilgang til både våre fasiliteter og Levangers sentrale attraksjoner. Uansett ditt lags størrelse og behov, er vi klare for å skreddersy deres opphold. Ikke nøl med å ta kontakt.

 

Nærhet til det meste


Vår beliggenhet gir en unik fordel. Alt fra Levangers naturskjønne sjø og fjell til spisesteder, dagligvarebutikker, kjøpesenter og sykehus – alt ligger innen rekkevidde, enten til fots eller med sykkel.

 

Fordelskort


Med vårt fordelskort kan gjestene nyte eksklusive tilbud og rabatter hos utvalgte restauranter i nærheten. Det er vår måte å ønske deg velkommen til Levanger på – og gi deg muligheten til å oppleve det beste av lokal mat og kultur.

 

Vi tilpasser dere behov


Vi vet at hvert lag og arrangement har sine særegenheter. Ta kontakt med oss, så jobber vi sammen for å skape en minneverdig opplevelse.

Er dette interessant, eller har du spørsmål? Ta kontakt under!

Faktaboks

Beliggenhet: Sentralt i Levanger med gangavstand til sentrum og natur.


Fasiliteter: Friidrettsanlegg, oppvarmet kunstgressbane, utendørs velodrom, tre tennisbaner, moderne hall, svømmebasseng.


Aktiviteter i nærheten: Bowlinghall, sandvolleyball, frisbeegolf, badeland.


Overnatting: Hyggelige hytter i nærheten av idrettsfasilitetene.


Kontakt: Ønsker skreddersydd opplegg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Idrettsby

Levanger har et mangfoldig tilbud av idretter. Det er bare å velge og vrake. Vi har fasiliteter for de aller fleste idretter.